Bøger

Tendances littéraires - tendances-litteraires-ulla-gjedde-palmgren;inge-lise-andersen-9788700488144-danske-boeger-Hæftet


Priskat: 0
Kategori: danske-boeger
ISBN: 9788700488144
Butik: Gucca
Den franske litteratur springer ud i fuldt flor i løbet af 90'erne. Unge betydningsfulde og kontroversielle forfattere som Anna Gavalda, Pascale Roze, Amélie Nothomb og Michel Houllebecq slår igennem og opnår bestsellerstatus. De bringer atter litteraturen ind i centrum af fransk debat og kulturliv. Med tekster af ni af den nye generations største forfattere introducerer Tendances littéraires - autour du millénaire perioden for et dansk publikum.Trods sine lidt dystre emner er den nye litteratur præget af humor. Tekstuddragene er forholdsvis lange og er fyldigt glosseret uafhængigt af hinanden. Mange og varierede aktivitetsforslag gør det muligt at arbejde med teksterne både individuelt og i grupper. Målgruppe: 2. g begyndere og 1. g. fortsættere på de gymnasiale uddannelser og VUC.

Kommentar


Navn*
WWW
E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
   Karakter

 

Det er nemt at købe bøger på internettet. Du kan også få store fordele og rabetter ved at gøre det. Der er et stort udvalg, meget større end vi er vandt til fra de fysiske butikker. Du kan nemt finde en bog om lige præcis det emne du står og mangler noget litteratur om.
Bøger findes i flere formater: ebøger, epub, hæftet, indbundet, hardback, paperback.

Det er altid godt at lige tjekke trust pilot for at se om den butik man skal til at handle i har et godt ry og behandler sine kunder godt.
E-mærket er også et godt logo at holde øje med. (Klik her for at se hvad der sker på trust pilot).
www
Vi kontrollere lige nu mere end 110.000 forskellige bøger hver dag.


Produkter som er populærer lige nu