Bøger

Jernmænd - jernmaend-steen-tinning-og-rolf-soerensen-9788771085068-danske-boeger-Hæftet


Priskat: 0
Kategori: danske-boeger
ISBN: 9788771085068
Butik: Gucca
Løb har altid været en stor fritidsaktivitet for danskerne, men det er efterhånden ikke længere udfordring nok at løbe en halvmaraton eller en maraton. Nu er det triatlon, det gælder. Sidste år deltog flere tusinde ved triatlon-arrangementet i København. Ved den lejlighed deltog tidligere prof. cykelrytter, Rolf Sørensen, og tidligere prof. golfspiller, Steen Tinning. Under det lange forløb op til fik de hjælp af den danske triatlet, Rasmus Henning. 

Jernmænd beskriver deres træningsforløb og selve dagen, hvor de gennemførte, men er først og fremmest en bog for dem, der gerne vil prøve kræfter med triatlon eller for dem, der allerede dyrker det og gerne vil blive endnu bedre.

Indeholder gode råd, kostvejledning og detaljerede træningsprogrammer både for den øvede, den let øvede og nybegynderen.

Kommentar


Navn*
WWW
E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
   Karakter

 

Det er nemt at købe bøger på internettet. Du kan også få store fordele og rabetter ved at gøre det. Der er et stort udvalg, meget større end vi er vandt til fra de fysiske butikker. Du kan nemt finde en bog om lige præcis det emne du står og mangler noget litteratur om.
Bøger findes i flere formater: ebøger, epub, hæftet, indbundet, hardback, paperback.

Det er altid godt at lige tjekke trust pilot for at se om den butik man skal til at handle i har et godt ry og behandler sine kunder godt.
E-mærket er også et godt logo at holde øje med. (Klik her for at se hvad der sker på trust pilot).
www
Vi kontrollere lige nu mere end 110.000 forskellige bøger hver dag.


Produkter som er populærer lige nu