Bøger

Guldfeber og rigdomme - guldfeber-og-rigdomme-paul-robert-walker-9788762718029-danske-boeger-Indbundet


Priskat: 0
Kategori: danske-boeger
ISBN: 9788762718029
Butik: Gucca
Bliv en del af historien og lad den udspille sig for dine øjne. Bliv vidne til de spændende begivenheder, der skabte Amerikas Forenede Stater. Hver bog i serien Viden om Amerika er fuld af rekonstruktioner og originale billeder fra den pågældende periode, så du lettere kan leve dig ind i, hvordan Amerika voksede frem.I 1886 opdagede tømreren James Marshall rent tilfældigt noget underligt - nogle få skinnende klumper... af guld! Det fik mennesker fra alle egne af verden til at storme af sted til Californien i håb om at skaffe sig en formue af guld.Guldfeber og rigdomme tager dig med til guldfelterne, så du kan se guldgraverne i arbejde. Se de redskaber,de brugte, de byer, der skød op som paddehatte, og den arv, guldgraverne efterlod sig, da området var blevet tømt for guld.

Kommentar


Navn*
WWW
E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
   Karakter

 

Det er nemt at købe bøger på internettet. Du kan også få store fordele og rabetter ved at gøre det. Der er et stort udvalg, meget større end vi er vandt til fra de fysiske butikker. Du kan nemt finde en bog om lige præcis det emne du står og mangler noget litteratur om.
Bøger findes i flere formater: ebøger, epub, hæftet, indbundet, hardback, paperback.

Det er altid godt at lige tjekke trust pilot for at se om den butik man skal til at handle i har et godt ry og behandler sine kunder godt.
E-mærket er også et godt logo at holde øje med. (Klik her for at se hvad der sker på trust pilot).
www
Vi kontrollere lige nu mere end 110.000 forskellige bøger hver dag.


Produkter som er populærer lige nu