Bøger

Godt liv med bevægelse og knogleskørhed - godt-liv-med-bevaegelse-og-knogleskoerhed-helle-hein-9788778874207-e-bog-pdf


Priskat: 108
Kategori: danske-e-boeger
ISBN: 9788778874207
Butik: Gucca
Knogleskørhed (osteoporose) er blevet en folkesygdom. Op mod en halv million danskere har sygdommen. Hovedparten af disse men-nesker er kvinder, men også et stigende antal mænd får lidelsen.Man kan selv handle målrettet for at leve godt med knogleskørhed. Bevægelse og motion er en væsentlig del af en knoglevenlig livsstil.Bogen inviterer læseren til hensigtsmæssig bevægelse. Det kan være i form af arbejdsbevægelser, stavgang, motion på land eller i vand, styrketræning og cykling. Den kommer med bud på daglige morgen- og aftenøvelser samt et dagligt træningsprogram. Desuden indeholder den råd om, hvordan man kan forholde sig ved brud og sammenfald. Endelig giver den tips til knoglevenlig kost, en god livsstil samt anden egenomsorg.Godt liv og bevægelse med knogleskørhed er skrevet, så den kan læses af den enkelte med knogleskørhed og dennes pårørende, men er også meget relevant for undervisere og behandlere.Bogens forord er skrevet af Birgit Petersson, lektor ved Københavns Universitet.Helle Hein er Gotveduddannet bevægelsespædagog, ernæringsterapeut D.E.T., stavgangsinstruktør INWA, svømme- og idrætslærer, massør, forfatter og foredragsholder. Hun underviser på mange niveauer i bl.a. bevægelse og afspænding og har især beskæftiget sig med osteoporose både bevægelses- og ernæringsmæssigt. Hun afholder kurser og foredrag i emner relateret til ovenstående og har egen klinik.

Kommentar


Navn*
WWW
E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
   Karakter

 

Det er nemt at købe bøger på internettet. Du kan også få store fordele og rabetter ved at gøre det. Der er et stort udvalg, meget større end vi er vandt til fra de fysiske butikker. Du kan nemt finde en bog om lige præcis det emne du står og mangler noget litteratur om.
Bøger findes i flere formater: ebøger, epub, hæftet, indbundet, hardback, paperback.

Det er altid godt at lige tjekke trust pilot for at se om den butik man skal til at handle i har et godt ry og behandler sine kunder godt.
E-mærket er også et godt logo at holde øje med. (Klik her for at se hvad der sker på trust pilot).
www
Vi kontrollere lige nu mere end 110.000 forskellige bøger hver dag.


Produkter som er populærer lige nu