Bøger

Gode råd til hundeejere om skud og fyrværkeri - gode-raad-til-hundeejere-om-skud-og-fyrvaerkeri-anders-hallgren-9788790828448-danske-boeger


Priskat: 0
Kategori: danske-boeger
ISBN: 9788790828448
Butik: Gucca
Hunde er en risikogruppe, som hvert år udsættes for traumatiske oplevelser på grund af fyrværkeri. Det er ikke kun nytårsaften, men i lang tid både før og efter årsskiftet. En del hunde bliver i forbindelse med fyrværkeri så chokerede, at de aldrig bliver rigtig rolige og trygge igen, og en del bliver man nødt til at aflive. 
 
Bogen fortæller også om, hvad man skal gøre, når uheldet er ude, og hunden går i chok, samt hvilke signaler og symptomer, man skal være opmærksomme på hos sin hund. Det er vigtigt, at vi forbereder os på skyderiet i god tid før nytåret, og det er mit håb, at denne lille bog, kan hjælpe hundeejere med dette. 


Kommentar


Navn*
WWW
E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
   Karakter

 

Det er nemt at købe bøger på internettet. Du kan også få store fordele og rabetter ved at gøre det. Der er et stort udvalg, meget større end vi er vandt til fra de fysiske butikker. Du kan nemt finde en bog om lige præcis det emne du står og mangler noget litteratur om.
Bøger findes i flere formater: ebøger, epub, hæftet, indbundet, hardback, paperback.

Det er altid godt at lige tjekke trust pilot for at se om den butik man skal til at handle i har et godt ry og behandler sine kunder godt.
E-mærket er også et godt logo at holde øje med. (Klik her for at se hvad der sker på trust pilot).
www
Vi kontrollere lige nu mere end 110.000 forskellige bøger hver dag.


Produkter som er populærer lige nu