Bøger

Ekstremt vejr - ekstremt-vejr-margaret-hynes-9788762717947-danske-boeger-Indbundet


Priskat: 0
Kategori: danske-boeger
ISBN: 9788762717947
Butik: Gucca

Få de vigtigste fakta - hurtigt!

Klog på tager dig med forbløffende billeder ud på spændende eventyr og giver de seneste, mærkeligste og mest utrolige oplysninger.

 

Den beste visuelle håndbog, der fortæller om jordens mest ekstreme vejr - oplev naturens kræfter på nærmeste hånd.

Rejs gennem en jetstrøm, se det indre af en orkans øje, være med på søredningsarbejde fra luften og se naturkatastrofernes ødelæggelser.

Oplev verdens vildeste vejr i sikkerhed - voldsomme uvejr, tornadoer, lyn, snestorme, tørke og kæmpestore hagl der falder ned fra himlen.

 

Serien klog på omhandler en lang række spændende emner, og bøgerne i serien kommer vidt omkring i både tid og rum. De mange fantastiske tegninger og fotografier giver - sammen med den indholdsrige tekst - læseren en oplevelse ud over det sædvanlige.Kommentar


Navn*
WWW
E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
   Karakter

 

Det er nemt at købe bøger på internettet. Du kan også få store fordele og rabetter ved at gøre det. Der er et stort udvalg, meget større end vi er vandt til fra de fysiske butikker. Du kan nemt finde en bog om lige præcis det emne du står og mangler noget litteratur om.
Bøger findes i flere formater: ebøger, epub, hæftet, indbundet, hardback, paperback.

Det er altid godt at lige tjekke trust pilot for at se om den butik man skal til at handle i har et godt ry og behandler sine kunder godt.
E-mærket er også et godt logo at holde øje med. (Klik her for at se hvad der sker på trust pilot).
www
Vi kontrollere lige nu mere end 110.000 forskellige bøger hver dag.


Produkter som er populærer lige nu