Bøger

Dræbende applaus - draebende-applaus-oeystein-wiik-9788771084993-danske-boeger-Indbundet


Priskat: 0
Kategori: danske-boeger
ISBN: 9788771084993
Butik: Gucca
En augustaften i 2009 står den verdensberømte James Medina på scenen i Operaen i Oslo. ?Tosca? er på programmet, og det er en gigantisk begivenhed, at den store tenor synger rollen som Mario Cavaradossi. Publikum er begejstret, men i salen befinder der sig én, som sørger for, at Medinas karriere får en brutal og blodig afslutning. Drabet bliver optakten til en række voldsomme hændelser, som sender chokbølger gennem det internationale operamiljø. Dræbende applaus er skrevet af sangeren og skuespilleren Øystein Wiik, der bl.a. har arbejdet på Den Jyske Opera. En forrygende og hæsblæsende krimidebut fra en forfatter, som kender operaverdenen indefra.

"Den er en helt igennem enormt spændende historie om, hvordan det kan gå, når operaens aktører tramper på alt og alle for at vinde magt og berømmelse. Og penge." ****(4 stjerner) - Fyens Stiftstidende

"Dræbende applaus er en stort anlagt helaftens operakrimi, entusiastisk fortalt og med en overdådighed af dramatiske virkemidler."
***** (5 stjerner)- Jyllands-Posten

?I et superraffineret plot om operascenen i henholdsvis Oslo og Wien med indbildske sangere og deres forsmåede ?ofre? bliver der pludselig begået det ene udspekulerede mord efter det andet. Operaskribenten Tom Hartmann bliver udpeget som morder og må bruge al sin kreativitet for at fælde den rigtige, med Wiens politi i hælene i et Dan Brownsk scenario.? ? EEEEE
? ELLE

"Overdådig. Operakrimi med velplanlagte mord og fart over begivenhederne" ***** (5 stjerner)
 - MetroXpress

?Wiik skriver godt, og han kan holde fast i en spændingskurve?... ?Dræbende applaus er hans debutroman ? ?en debut, der lover godt, og den næste bog er allerede ude i Norge.?
 - Weekendavisen


Kommentar


Navn*
WWW
E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
   Karakter

 

Det er nemt at købe bøger på internettet. Du kan også få store fordele og rabetter ved at gøre det. Der er et stort udvalg, meget større end vi er vandt til fra de fysiske butikker. Du kan nemt finde en bog om lige præcis det emne du står og mangler noget litteratur om.
Bøger findes i flere formater: ebøger, epub, hæftet, indbundet, hardback, paperback.

Det er altid godt at lige tjekke trust pilot for at se om den butik man skal til at handle i har et godt ry og behandler sine kunder godt.
E-mærket er også et godt logo at holde øje med. (Klik her for at se hvad der sker på trust pilot).
www
Vi kontrollere lige nu mere end 110.000 forskellige bøger hver dag.


Produkter som er populærer lige nu