Bøger

Brudstykke - brudstykke-maja-magdalena-swiderska-9788771085037-danske-boeger-Hæftet


Priskat: 0
Kategori: danske-boeger
ISBN: 9788771085037
Butik: Gucca

Brudstykke er Maja Magdalena Swiderskas anden roman. Dens hovedperson er forfatter, på besøg i Rom, men det er blot et af de mange spor, der optager romanen. Den tegner et portræt af en familie, særligt af bedstemoren, der overlevede holocaust og siden nægtede at tale om sine oplevelser, men gerne fortalte lange historier med udgangspunkt i de antikke græske myter. Romanen taler om mødet med døden ? om tabet af det andet menneske og det mere abstrakte tab af den anden eller den fremmede. Den kigger på ensomhed ? kan man være et jeg, hvis der ikke er et du? Og så er den optaget af kunstens forhold til fortællingen og myten ? og af myten som det, der binder os sammen og gør, at vi ikke er alene. 

Maja Magdalena Swiderska (f. 1976) debuterede i 2008 med den anmelderroste roman The Border Breaking Bunch, der bl.a. undersøgte forfatterens egen polsk-danske baggrund. Debutromanen blev dramatiseret på Verden Mindste Teater.Kommentar


Navn*
WWW
E-mail* (bliver ikke offentliggjort)
   Karakter

 

Det er nemt at købe bøger på internettet. Du kan også få store fordele og rabetter ved at gøre det. Der er et stort udvalg, meget større end vi er vandt til fra de fysiske butikker. Du kan nemt finde en bog om lige præcis det emne du står og mangler noget litteratur om.
Bøger findes i flere formater: ebøger, epub, hæftet, indbundet, hardback, paperback.

Det er altid godt at lige tjekke trust pilot for at se om den butik man skal til at handle i har et godt ry og behandler sine kunder godt.
E-mærket er også et godt logo at holde øje med. (Klik her for at se hvad der sker på trust pilot).
www
Vi kontrollere lige nu mere end 110.000 forskellige bøger hver dag.


Produkter som er populærer lige nu